De onderwijssituatie van de verschillende sociale groepen in Vlaanderen : een literatuurstudie met bijzondere aandacht voor de arbeidersgroep - Dewaele, Annemie (Leuven, 1982)
BMLIK
Onderzoek Hoger Instituut voor de Arbeid
Nederlands
Verslag
Keywords: arbeiders; onderwijs