Opvoedingskansen voor kansarme gezinnen : tussentijdse studiedag 31 maart 2000. Intern rapport - Corveleyn, Jozef; Laporte, Kim; Vanhee, Lieve (Leuven, 2000)
BMLIK
Katholieke Universiteit Leuven, Centrum Dieptepsychologie.
Nederlands
Scriptie
Keywords: kansarmoede; opvoeding