Herinneringen van een Bolsjewiek : aantekeningen over de jaren 1896-1917. - Pjatnitzki, Ossip
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: bolsjewisme; Russische Revolutie 1905; Rusland