Liederbundel. - Nationale Federatie van Socialistische Gepensioneerden (NFSG) Federatie Turnhout (Turnhout : NFSG.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Internationale
Mariannelied
Socialistenmars
ABVV-mars
De werken
Zij die niet slapen
Op de purperen hei
Moritaat
Afscheid van een werkman
't Koffiefeest
Lied der gepensioneerden
Lied voor de socialistische gepensioneerden
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen