Liederboek [Bladmuziek]. - ABVV-jeugdverbond Terhagen (Terhagen : ABVV-jeugdverbond Terhagen.)
Dit liederboek bevat volgende liederen
De internationale
Socialisten marsch
Weg den oorlog
De syndicale jeugd
De jonge garde
Bondslied van de syndicale jeugd
Wij zijn jong
Als wij marcheren
Solidariteitslied
Als rots zo vast
Als wij schrijden
Wij SJV-ers zingen
Kameraadschapslied
Broeders verheft u ter vrijheid
De rode vloot
Vooruit
Links, links
Beurt onze vlaggen...
't Lied van den 1ste Mei
Ons meilied
Het lied van Marianne
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen