Feest van de Rode Roos : [Bladmuziek] zing mee... ([S.l].)
Deze brochure bevat volgende liederen
Socialistenmars
De grote dag
Mariannelied
Zij die niet slapen
Hoge toren
Rode turners
Uit der dagen grauwe zorgen
Als wij schrijden
Mamita mia
Het Thalmanbataljon
Het solidariteitslied
Internationale
ABVV-mars
Bladmuziek
Keywords: liederen