Nederlandsch liederboek [Bladmuziek] : 1. Vaderlandsche en plaatselijke liederen - Van Duyse, Florimond (Gent : Willemsfonds, 1914)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Wilhelmus van Nassouwe
Helpt nu u zelf
Strijdzang der Geuzen
Wilhelmus van Nassouwen
Vive, vive le Geus
Hoe groot, o Heer
Maximiljanus de Bossu
O Nederland, let op uw saeck
Het standbeeld van Alva, 1569
Nederlandsch Volkslied, 1814
Transvaalsch Volkslied, 1880
In Transvaal
Volkslied van den Oranje-Vrijstaat
Een triomfantelijk lied van de Zilvervloot-Al is ons landje nog zoo klein
Een liedje van Koppelstok den veerman
In Oorlog en Vrée
Wij leven vrij
Vlaggelied
De Vlaamsche Leeuw
Arteveldelied
Vlaanderen
Geuzenlied
Beiaardlied
Lied der Klokke Roelandt
Lied van het Willem-fonds
Clauwaart en Geus
Het Karelslied
Kerlingaland
Vlaanderen boven al
Ons Vaderland
Mijn Vlaanderen heb ik hartelijk lief
Reuzelied
'Ros Beiaard
Ieper, o Ieper
Het beleg van Oostende
Het beleg van Bergen-op-Zoom
Van den slag van Bergen-op-Zoom
Gent
Liedeken van Brugge
Hasselisch Meiliedeken
Lied van Limburg
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen; liederenbundel