Sexuele zelf-belevenissen : een psychiatrisch verhandeling over de oorzaken en gevolgen van zelfbevrediging bij mannen en vrouwen - Stekel, Wilhelm (Rotterdam : De Boekenmolen.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie