Nieuwe methoden van economisch beleid in de Sowjet-Unie : over de verbetering van de leiding der industrie, de vervolmaking der planning en de versterking van de economische stimulering der industriële produktie - Kosygin, A. (Amsterdam : Pegasus, 1966)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie