Stimulans tot actieve, strijdbare betogingsmomenten [Bladmuziek].
Deze publicatie bevat volgende liederen
Guantanamera
Bandierra rossa
Al zijn wij zwakke vrouwen
Weken van 36 uren
Vooruit gij scheepsbouwers
Weg met de machten die verknechten
De lange weg
Solidariteitslied
De Internationale
Bella ciao
Eenheidsfrontlied
Koevoet es beter dan boelie
't Vliegerke
Mariannelied
Cuba que Linda es Cuba
Het lied van de Belgische bullebak
Viva Guevara
Arbeiders, studenten
Vrijheid is...
'k Zou zo gere wille leve
't Is onze wijk, t'is onze buurt
DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAAL
Nederlands
Spaans
Bladmuziek
Keywords: digitale publicaties; liederen; strijdliederen