Mens, sexualiteit, misdaad [een serie rapporten over de sexueel afwijkende mens en zijn misdaden] - Menner, Karl Heinz (Amsterdam : Joachimsthal's uitgeversbedrijf.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie