Strijdliederenbundel Jongsocialisten [Bladmuziek]. - Jongsocialisten (JS) ([S.l] : Jongsocialisten.)
Deze bundel bevat de volgende liederen
La lega
Die Thaelmann-kolonne
Mamita Mia
Dat is strafbaar
Avanti Popolo
De internationale
Al zijn wij zwakke vrouwen
De jonge garde
De weg is lang
Zeven dagen lang
Bandiera rossa
Bella ciau
Kameraadschapslied
't Is onze wijk
Mamita Mia
Lieke van de 32 uren
't Is is krisis
Die moorsoldaten
Grandola, vila Morena
Jelesniak partisan
Internationale brigade
Le chant des partisans
Where have all the flowers gone?
Marinannelied
We shall overcome
El pueblo unido jamas sera vencido
Der heimlicht aufmarsch
Roter wedding
Die ballade der elften brigade
Bandiera nera la vogliamo no
Ik zou eens wakker willen worden
Arbeitereinheitsfront
Einheitsfrontlied
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; strijdliederen