Internationale vrouwendag : Antwerpen, 2 maart 1958 - stedelijke feestzaal Meir - Antwerpen. - Socialistische Vrouwen Antwerpen (Antwerpen : SV-arrondissement Antwerpen, 1958)
Deze brochure bevat volgende liederen
Mariannelied
Wereld in groei
De internationale
Nederlands
Brochure
Keywords: liederen