Lettres sur quelques problèmes actuels du socialisme : Tchécoslovaquie, URSS, Cuba, Yougoslavie, Chine - Sweezy, Paul M.; Bettelheim, Charles (Paris : Maspero, 1970)
Bibliotheek François Vercammen
Het werk bevat brieven gewisseld door beide auteurs
Frans
Monografie
Keywords: Kommunistische Partij van de Sovjet-Unie.; Tsjecho-Slowakije.; Cuba; China; Joegoslavië