Femme/butch : new considerations of the way we want to go - Gibson, Michelle; Meem, Deborah T. (New York : Harrington Park Press, 2002)
Fonds Suzan Daniel (FSD)ook uitgegeven als Journal of Lesbian Studies 06(2002) 2
Engels
Monografie