Rondes et danses populaires de tous pays [Badmuziek] : deuxième série - Bruel, C. (Paris : Éditions "O-gé-O".)
Deze publicatie bevat volgende liederen
L'Homme aux bonbons
Les Poupées
Le Lessive
Le Looby
Coucou
Sur le pont d'Avignon
Dans les Prés
Contredanse américaine
La Danse des Boeufs
Czardas
Quadrille
La Bourrée
Frans
Partituur
Keywords: partituren; liederen