Le nouvel ordre intérieur. - Auffray, Danielle; Université de Vincennes; Dommergues, Pierre (Paris : Alain Moreau, 1980)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: economisch beleid; industriële ontwikkeling; Frankrijk