Op weg naar een holebivriendelijke school : brochure bij de resultaten van de scholenenquête 2003 - Van Hove, Peter (Gent : De Holebifabriek, 2004)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
In opdracht van de Vlaamse overheid
Nederlands
Brochure