Sensibilisatieprogramma inzake discriminatie en de wetgeving in de strijd tegen discriminatie : syntheserapport. (Brussel : Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding, 2007)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie