Met een lied door 't leven - ABVV-jeugdverbond (Brussel : ABVV-jeugdverbond.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De Jonge Garde
Uit der dagen grauwe zorgen
Mariannelied
Oproep
Wij zijn de smeden der Toekomst
Kameraden, wij marcheren
Metaalbewerkers-marsch
Hier is de Jeugd
De Veensoldaten
Kameraadschapslied
Wij schrijden onder 't Sterrenheir
Wel Annemarieke
De Fiere Pinksterblom
Vat jou goed en trek
Schoon lief, hoe ligt Gij hier
Een karretje op de Zandweg reed
Dona Nobis Pacem
Vlammen laait op!
Hemel en Aarde
Avond
Nederlands
Brochure
Keywords: partituren; liederenbundel