Sex-uitbeelding en sex-verbeelding : theorie en onderzoek over betekenis en uitwerking der z.g. pornografie - Straver, Cees J.; Nederlands Instituut voor Sociaal Sexuologisch Onderzoek (NISSO) (Zeist : NISSO, 1977)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie