Gelijke kansen ook in jouw gemeente; gelijke kansen ook in jouw provincie. - Provincies Limburg, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen (Hasselt : Provincies Limburg, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen, 2012)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie