Les limites de l'inéluctable : penser la liberté au seuil du troisième millénaire - Chaumont, Jean-Michel; Van Parijs, Philippe (Bruxelles : De Boeck Université, 1991)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: sociale geschiedenis; technologische vooruitgang