Mijn lied, mijn leed, mijn hartstocht : het leven van Jacob Israël de Haan (1881-1924). - Anti-Discriminatie Bureau Zaanstreek (Westzaan : Amor Vincit Omnia)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie