Peipzak [Bladmuziek]. - Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie (BJN) (Antwerpen : Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Aan de oever van de rotte
Alle Franse jongens
Allen die willen naar Island gaan
Allen die willen ter kape varen
Alternatief ludiek luisje
A nation once again
A roving
Avanti populo
Auf der mauer
Auld lang syne
Avec mes sabots
Bajoeski basjoe
Banks of the Ohio
Black girl
Blowing in the wind
Blow the man down
Brandewein
Cipier
Cockles and mussles
Cock Robin
Columbus
Daar leefde eens heel lang gelden
Dans le prison de Nantes
De dieren kwamen twee bij twee
De mosselman
De Noordzee
De kist
Der Blankensteinhusar
Der Bootsman
Der harung
Die forellen
Die gedenaken sind frei
Die Moorsoldaten
Die Wanze
Donna, Donna
Dubbele Jan
Een en een is twee
Een meisje dat van Schevingen kwam
Ein Mädchen stand am Himmeltor
En passant par La Lorraine
En zogen am zonnigen Wegen
Farbenlied
Finnlandlied
Foggy foggy day
Follow the dirnking gourd
Galway bay
Gisternacht op de reguliersgracht
Give me that
God made man
Go down Moses
Green grow the rushes
Gregor
Hamborger veermaster
Herr Bolle
He's got the whole wide world
House of the rising sun
Het hutje
In Amsterdam there lived a maid
In an English country garden
In dem Bar zum wilden hai
In de grote stad Zaltbommel
Ik kwam laatst over en berg gegaan
Islandlied
It 's me
I've got a sixpence
I wish I was sigle again
Jamaica Farewell
Jeanneton
Jug of Punch
Jim Crow
Joshua
Eingston town
Kleine Jantje
Shalom chaverin
La cantiniere
Lapper krispijn
Lase gar i ringen
Lae-nee hoor ze staan allemaal vol
Le petit navire
Les amis de la table ronds
Little boxes
Loch lomond
Los qautro generales
Lost my partner
Michael row
Mick Darby
Mijn tante uit Marokko
Moeke dr staat
Monsieur vous êtes jeun homme
Muirsheen darkin
Nancy Whiskey
Nobody knows
Nozem en non
Oh freedom
Ah, no John
Old MacDonalds had a farm
Old Rogerum
Op zijnkop staat no
O shenondoah
Paterke Pieter
Paer
Philomeen
Petrus
Poor old Joe
Qeeutergeendiemeteenbegint
Ratten en muizen
Ring down the roomer
Rock my soul
Rot - rot - rot
Row your boat
Sales powa
Scheresliep
Schlaf mein bub
Shalom chawerim
Siebzehn man
Signor abbate
Skip to my Lou
Snowball
Stewball
At James infirmerie
Stoerebiesbosbinkenlied
Studentenjaren gaan verbij
Swing low, sweet Charlot
Tavern is the town
Ten green bottles
Thälman bataljon
Te ashgrove
The batlle of Jericho
The bays of Mexico
The bear went over the mountains
The onniskillan dragoons
The holy grounds
The merry ploughboy
There's a tavern in the town
The ship that are achanging
The whole wide world
Th wild goose
The wild rover
The wraggle taggle gipsies
This land is your land
Toembalalaika
Traditioneelopzijnkopstaandertje
Twee monikken
Unter eine apfelbaum
Vier weverkens
Way haul away
Westzuidwest van Ameland
Whatr shall we do with the drunken sailor
Wie wil er mee naar Wieringen varen
Will ye now come back again
Yslandlied
Zatbommel
Zuidafrikaans studentenlied
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen