Barbertje [Bladmuziek] [1981]. - Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie (BJN) (Antwerpen : Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie, 1981)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Aan de oever van de Rotte
Ach vriendenn luistert naar mijn lied
Adé
Advokaatje
Ales mijn vrewke wonderklene
Alive! Alive! Oh!
Alle fische schwimmen
Alle Franse jongens
Allen die willen naar Island gaan
Allen die willen ter kape varen
All gos's children got wings
All my trials
All night all day
Alouette
Als vagebond zijn ik geboren
Ameland
Angels
Annemarieken
The answer my friend
Der Apfelbaum
As I went to walking
A tavern in the town
Avanti popule
Den bakker
The ballad of Lou Marsh
Banks of the Ohio
The battle of Jericho
The bear
The big rock candy mountain
The blood done sign my name
Blowin' in the wind
Blow the man down
Bobbejaan
Bonnie banks of Loch Lomond
De boottrekkers van de Wolga
Bring back
Bring my terug na die ou transvaal
But I'm sad to say...
Car car
Chevaliers de la table ronde
Clementine
Cockles and mussels
Cock Robin
Colours
Copper kettle
Daar was een wuf die spon
Daar was lestmaal een kwezelken
Daar zat een kikker in de sloot
Daar zat nen uil
't Daghet inden Oosten
Danger waters
Dans le prison de Nantes
Darling go home
Der waren drij tamboers
Dessous ma fenêtre
Diedel doedel
De deiren gaan twee aan twee
Do, lord
Donja Donja
Donna Donna
Door de kamer...
Down by the riverside
Drie schuintamboers
De drij tamboers
Drij vrienden
D'r is pap
De dronkaard en zijn vrouw
The drunken sailor
Dubbele jan
Een, twee, drij...
En als ik wil gaan huishouden
En daar was eens een jager
En dan val ek om sy nekkie
En de Jan kwam thuis
En de maandag
En m'èn ne kje no Bissegem gewist
En 's avonds
Fare thee well
Finnlandlied
Freedom
Give me that old-time religion
Glory hallelujah
God made man
Go down Moses
Goos night, ladies
Gregor
Grietje Sprot
Grünn grünn
Hallelujah
Hanselijn
Hava nagiela
Heer Halewyn...
Hei courage...
Heyaheyaho
Heyo
Hinkie dinkie
Home on the range
Hoog op de gele wagen
House of the rising sun
How the Winds are laughing
I ain't a-scared of your jail...
I came from Alabama
Idioot, idioot
Ik hou van alle vrouwen...
Ik kwam langs de vismarkt
Ik kwam lest over een berg gegaan
Ik neem al uit het glazeke...
Ik wi de nacht in de straten verdwalen...
I wil hier zingen van degene die...
I'll take you riding
In de grote stad Zaltbommel
In de maneschijn
In Dublin's fair city
In een blokhut op de priairie
Its me my lord
De jager
Jan broeder
Jan mijnen man
Jar of porter
Jeanneton
Je moe nie huil nie
Jericho
Jim Crow
John Brown's body
Joshua
Een juffrouw bakte frikadel
Juja apflebaum
Just a little rain
'k heb de wereld rondgerezen...
'k Heb een tante in Marokko
De kikker
Kingstonetown
Kleine Jantje
Ein kleiner matrose
Koevoet es better dan boulie
Komt vrienden
De koopmanszoon...
Kum ba yah
Lahime, lahoume
Let my people go
Lied van den kaerle...
Lincoln set the negro free
Loch Lomond
Maar die kat kom weer
Madam de predikant
Mamma 'k wil 'n man he
Mamoeder kocht nen héring
Mary don't you weep
Mary Hamilton
Een maske
Mee mijne vlieger
Meeting at the building
Michael
Mick Darly
M'n tante in Marokko
Mijn vader gaat op zee
Moeke d'r staat een vrijer voor de deur
De Moorsoldaten
Muss I denn
My bonnie
My little son
My sarie marais
Naar Oostland
De nachtegaal...
Nancy Whiskey
A nation once again
The nightingale
NJN-kongreslied
Nobody knows
Old Mac Donald
An old man came courting me
On a wagen
O no John
De ontmoeting
Het onvolprezen jeugdbondsisteem
Op enen boom...
Die Ossewa
O Suzanne
Het paterke Pieter
Pick a bale of cotton
Pierlala
Pieter Breugel
Pirrewirrewiet
Ride me high
The rising of the moon
Rock my soul
Rot ist die liebe
Rot rot rot
Row your boat
Roza willen wij dansen?
Salem aleikum
Sarie marais
De scheresliep
De schippersgast
Schoon lief...
Secanto
Shalom
Singing ay ay yippi
Sint-Anna
Sixpence
Skip to my Lou
Soldaatje
Sunshine
Swing low sweet chariot
La table ronde
That blood doné sign my name
There's a hole in my bucket
This land is your land
Toembalalajka
Tom Doodley
De torenspits van Bommel
Travel on
Trekaladridondaine
De twaalf glazen
Den uil
Und als der rebbe lacht
The unquiet grave...
Unter einen apfelbaum
Vader Abraham
De vagebond
Van broeck trok naar den oorlog
Vier weverkens
Vive l'amour
Vive la lettre matea tijs
't Vliegerke
Een vrolijk lentelied...
Way haul away
Weila waila
Wel Annemarieken
We shall overcome
We shall walk trough the valley
West-zuid-west van Ameland
What did you learn in school today?
What shall we do with the drunken sailor
When I lay me down to sleep
When Israël was an Egypt's land
When the saints...
When I was a little lad
When have all the flowers gone?
Wie zenen hoed is dit?
Wij zijn bijeen
Wilde Johnny
The wild rover
The willing conscript
Der winter is verganghen
Wir sind die Moorsoldaten
Worried man
Yankee doodle
Yellow os the colour of my true love's hair
You ain't going nowhere
You are my sunshine
Ze dronken geen water
De zeven dagen van de week
Zeven zatte nachten
't Zoud een meiske gaan om wijn
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen