Alphonse Vandenhouten, correspondant belge de la 1ère Internationale (1842-1894) - Kuypers, Julien (Bruxelles : Institut Emile Vandervelde, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit "Socialisme", nr. 67, januari 1965
Frans
Brochure