[Verzameling aktiefolders PVDA]. - Partij van de Arbeid van België (PVDA) (Brussel : PVDA, 2015)
Bevat volgende folders
Weg met de taxshift
Protestparade 07/10/2015
Sociale bescherming voor iedereen
Samen sterk voor TTIP-vrije gemeentes
PVDA kiest resoluut de kant van de Gentbrugse treingebruikers
Red the new green!
Michel, zet die oogkleppen af!
No to aysterity
Nederlands
Brochure