Romain 100 (1915-1994) - Rzoska, Björn; Van Schoor, Jaak; Vande Winkel, Roel (Gent Gent Gent : Snoeck Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis Initiatief Romain 100, 2015)
'Initiatief romain 100' werd opgericht naar aanleiding van de 100e geboortedag van romain Deconinck (07/12/2015), door Luk De Bruycker, Bob De Moor, Jan De Raedt, Jean Pierre Maeren en Rik Vandecaveye
Nederlands
Monografie
Keywords: Deconinck, Romain; revue; volkstheater