Pour la paix [Bladmuziek] : hymne à la fraternité - Piron, Constantin (Bruxelles : Joseph Milot.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Partituur voor piano
Frans
Partituur
Keywords: liederen; partituren; vrede