De werkstaking [Bladmuziek] : voor harmonium en zang (Koor ad lib.) - de Heer, Joh.; Plokker, H. (Rotterdam : Joh. de Heer.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Solo's uit de Stuiverbibliotheek
De werkstaking
Het lied van den arbeid (Ã©Ã©nstemmig)
Het lied van den arbeid (voor gemengd koor)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen