[Poolse socialistische liederen] [Bladmuziek]. ([S.l].)
Deze map bevat volgende liederen
Czerwony Sztandar
Gdy naród do boju...
Na barykady (1905)
Marez Mieroslawskiego
Dedicator: Gorhon, Hans, dedicatee: Huysmans, Camille
Pools
Partituur
Keywords: partituren; liederen; socialisme; Polen