The eagle owls [bladmuziek] : the Polish night fightery song = Lwowskie puhacze : Piosenka nocnych mysliwców - Baykowski, J.; Malinski, J. (Great-Britain : W.V. Cole)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Pools
Partituur
Keywords: partituren; liederen; Wereldoorlog 2