Drij kunstliederen [Bladmuziek] : eerste reeks (Brussel : Inlandsche Muziekdrukkerij.)
Deze publiatie bevat volgende liederen
Herleven
Ons kindeken is dood
Dedoomde zee
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren