Jaar-uit, jaar-in [Bladmuziek] - de Bom, Willem; Gras, Karel (Antwerpen : Gustave Faes.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Mmijnen goeden vriend Willem Taeymans opgedragen
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen