Carmen [Bladmuziek] : opéra-comique en 4 actes : couplets du Torero - Bizet, Geroges (Paris : Choudens.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Partituur voor basstem en piano
Partij voor : 1e en 2e Klarinet Si b, Klarinet Si b, Trompet Si b, 3e Viool
Frans
Partituur
Keywords: partituren; aria's