Vijf kinderliederen op gedichten van Th. Coopman : Schheepjongenslied [Bladmuziek] : (Hurrah! la mer!) - Paul-Jean, Louis; Broeckx, Jan (Antwerpen : Gebroeders Janssens.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Partituur voor 3 stemmen en piano
Nederlands
Frans
Partituur
Keywords: partituren; liederen