Vijf kinderliederen op gedichten van Th. Coopman : Avondliedje [Bladmuziek] = Chanosn du soir - Paul-Jean, Louis; Broeckx, Jan (Antwerpen : Gebroeders Janssens.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Partituur voor stem en piano
Nederlands
Frans
Partituur
Keywords: partituren; liederen