Albumblad voor klavier [Bladmuziek] - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Opgedragen aan Frans Lenaerts, leraar aan het Koninklijk Vlaamsch Conservatorium te Antwerpen
Partituur voor klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; piano