Pecà, pecà [Bladmuziek] : canzonetta popolare triestina - Guisa, Bruno; Guisa, Bruno (Milano : G. Ricordi & Co.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Partituur voor pianoforte en zang
Italiaans
Partituur
Keywords: partituren; liederen; Trieste