Les martyrs de 1830 : trahison de Louvain 12 août 1831 - Janssone, Jan (Bruxelles : De Vlaamsche Volkspartij.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: Vlaamse Beweging; Belgische Revolutie