Hulpvragen van holebi's : eindverslag van het onderzoek - Cockx, Frank; Seghers, Anja; Baert, Herman (Leuven Brussel : Centrum voor Sociale Pedagogiek KUL Gelijke Kansen in Vlaanderen, 2002)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie