Seksualiteit en diversiteit : twee perspectieven, veertig jaar verschil? - Seys, Sarah; Van Dorpe, Judith (Gent : Universiteit Gent, 2014)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Taak voor het vak Diversiteit en Inclusie
Nederlands
Monografie