Aids, durf erover spreken : basisinformatie omtrent HIV en aids voor niet-gezondheidswerkers. (Antwerpen : Prins Leopold Instituut voor Tropische Geneeskunde, 2001)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Opgesteld in het kader van het ‘Project SOA/HIV-preventie met Subsaharaanse Afrikanen in Vlaanderen’
Nederlands
Brochure