Het Roze Huis – çavaria Antwerpen : het kloppend hart voor holebi’s, transgenders en sympathisanten in de regio Antwerpen. - Jans, Thomas (Antwerpen : Het Roze Huis, 2016)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure