Garantieverdragen : [Rapport aan het Exekutief Komitee der Socialistische Arbeiders-Internationale te Londen] - Troelstra, Pieter Jelles (Amsterdam : Ontwikkeling, 1924)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit "De Socialistische gids", jaargang 9, mei 1924
Nederlands
Brochure
Keywords: ontwapening