Een brief aan den stichter van Volkskunde, Luik, den 5en april 1889 (brief gevonden in de nalatenschap van Alfons de Cock) - Huysmans, Camille (S.l. : s.n.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit 'Volkskunde'
Nederlands
Brochure
Keywords: folklore