Het probleem der agglomeraties : rede uitgesproken voor het Vlaamsch Pleitgenootschap der Balie van Brussel, op 24 februari 1938 - Huysmans, Camille (S.l. : s.n.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit: "Rechtskundig Weekblad", 1938
Nederlands
Brochure