16 bois gravés - Deslignères, André; Baranger, Léon (Paris : A.-J. Gonon, 1916)
Bibliotheek Camille Huysmans
Losbladig
Exemplaar nr. 34 gedrukt op oud Japans papier
Frans
Album
Keywords: grafische kunsten; Wereldoorlog 1