La légende d'Ulenspiegel et de Lamme Goedzak - De Coster, Charles; De Pauw, René (Bruxelles : A l'Enseigne du Coin du Diable)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nr. 995 van 1000 exemplaren
Frans
Meerdelige publicatie
Keywords: Tijl Uilenspiegel; legenden; folklore